Telefoontijden – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

Telefoontijden

Telefoon: 053 – 4316699
Spoed                kies 1
receptenlijn    kies 2
assistente       kies 3 of blijf aan de lijn
Wij zijn telefonisch bereikbaar:
08.00 tot 12.30 uur
13.00 en 17.00 uur

Werkoverleg en pauze van (alleen spoed):
10.45 tot 11.00 uur
12.30 tot 13.00 uur
Als u een afspraak wilt voor dezelfde dag belt u dan zo veel mogelijk voor 10.30 uur. Daarna kan het zijn dat de agenda voor die dag vol is.
Tussen 13.00 – 14.00 uur
Is de assistente bereikbaar voor antwoorden op eerder gestelde vragen en spoedvragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.
Tussen 14.00 – 17.00 uur
Is de assistente uitsluitend bereikbaar voor spoed vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Een afspraak maken is ’s middags niet mogelijk.
De assistente heeft dan namelijk haar eigen spreekuur en verricht andere werkzaamheden.
Wanneer de huisarts niet beschikbaar is wordt er gewerkt met een middagdienst. De telefoon wordt dan doorgeschakeld naar een van de andere huisartsenpraktijken binnen de huisartsengroep. Als u dan naar de praktijklijn belt wordt u tot 17.00 uur voor spoedgevallen doorgeschakeld naar de dienstdoende huisartsenpraktijk van die middag.
In de Avond, Nacht en in het Weekend (ANW)
Kunt u voor spoedgevallen bellen met de spoedpost 088-5551188Voor meer informatie zie: https://sht.nl
Adres:
Spoedpost Huisartsen Twente
Beltstraat 70
7512 AA Enschede