Stagaire – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu links kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

« Terug naar het overzicht

Stagaire

Van woensdag 28-08-2019 t/m 08-11-2019 zal Melanie Hoekema stagaire doktersassistente op de praktijk aanwezig zijn. Zij zal hier begeleid worden om zelfstandig de taken van een doktersassistente uit te voeren. Indien u hier bezwaar tegen heeft mag u dit aangeven.

Hieronder stelt Melanie zich voor:

Mijn naam is Melanie Hoekema. Ik bijna 22 jaar oud, en ik woon in Enschede. Mijn grootste hobby is fitness en dit doe ik daarom ook 6 keer in de week met veel plezier. Ik volg de opleiding doktersassistente op het ROC van Twente in Hengelo en zit nu in mijn derde leerjaar. Ik kom hier voor mijn opleiding 10 weken stagelopen en ik hoop het hier samen met jullie naar mijn zin te hebben én natuurlijk om veel te mogen leren. Omdat dit mijn laatste jaar is hoop ik hier al voor een groot gedeelte klaargestoomd te worden om uiteindelijk het beroep zelfstandig uit te mogen oefenen.

Groetjes Melanie Hoekema
Publicatiedatum: 02-04-2021