Patiënttevredenheid – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

Patiënttevredenheid

Een van de punten die belangrijk is om zorg te leveren met goede kwaliteit, is het inventariseren van de patiënten tevredenheid. Om een goed beeld te krijgen willen wij graag vragen om onderstaande enquêtes in te vullen. U kunt een enquête invullen over huisarts Kuiperij en over de praktijk in zijn algemeen.  Wij zullen de resultaten en eventuele vervolgstappen ook bekend maken.

Wilt u ons helpen onze praktijk nog verder te verbeteren?

Als u de enquête wilt invullen kunt u op de link klikken:

Huisarts K.L Kuiperij  https://npaweb.nl/Main.action?form=3487&prv=4&fnc=321&link_toegangurl=04dccb4a-60af-41fc-b56a-5128c5d295b3
Praktijk Kuiperij https://npaweb.nl/Main.action?form=3487&prv=4&fnc=321&link_toegangurl=9a72a558-8f59-437a-bbba-fb8d78617c59

Hier staan de uitslagen van eerdere enquêtes en de eventuele verbeterplannen die hier uit voort gekomen zijn

Klikt u op de link als u de uitslagen wilt inzien
Patientenenquete huisarts – K.L. Kuiperij

Patientenenquete praktijk Kuiperij (27

Verbeterplannen

Verbeterplan betere bereikbaarheid