OPEN – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

OPEN

Bent u bij één van onze zorgverleners geweest? Dan zijn uw medische gegevens in uw digitale medische dossier gezet. Vanaf 1 juli 2020 heeft iedereen recht op elektronische inzage in het eigen medisch dossier.

Deze gegevens kunt u bijvoorbeeld online bekijken:

  • uitslag van een onderzoek, bijvoorbeeld van bloedonderzoek
  • het advies van uw huisarts
  • een brief voor bijvoorbeeld het ziekenhuis
  • een lijst met uw medicijnen
  • uw allergieën

Hoe bekijkt u uw medische gegevens?

Uw huisarts zet uw medische gegevens in uw digitale dossier op de computer.

Vanaf 1 januari 2021 is het mogelijk om uw medische gegevens online te lezen op uw eigen computer of telefoon door middel van een website of een app. De site of app die de gegevens verzamelt en beheert heet een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Om u te helpen een keuze te maken uit de verschillende PGO’s kunt u kijken op: keuzehulp voor persoonlijke gezondheidsomgevingen:
https://www.digitalezorggids.nl/digitale-dienst/persoonlijke-gezondheidsomgeving
https://keuzehulpen.digitalezorggids.nl/pgo/
Tot die tijd kunt U contact opnemen met de assistente om te overleggen over de mogelijkheden van inzage in uw dossier.