Medewerkers – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

Medewerkers

Karen Kuiperij 
Huisarts werkzaam op maandag t/m donderdag.
BIG nummer: 29060871801
 
Jan Karel Kunst
PA (Physician Assistant), werkzaam op maandag en vrijdag. Jan Karel doet zelfstandig spreekuur over alle mogelijke problemen.
Een PA doet anamnese (het gesprek over de klachten van een persoon) en lichamelijk onderzoek. Ook kan hij aanvullend onderzoek aanvragen, een (differentiaal) diagnose opstellen, een behandelplan uitvoeren en voorlichting en advies geven. Het assisteren bij een operatie of het verrichten van kleine chirurgische ingrepen kan tevens behoren tot de werkzaamheden van een PA. Zonodig kan Jan Karel altijd met de huisarts overleggen.
BIG nummer: 59924186881
Carmen 
Praktijkondersteuner-GGZ/ ouderen werkzaam op woensdag en donderdag middag.
BIG nummer: 49019419230
Daarnaast is er op woensdag een praktijkondersteuner GGZ Jeugd werkzaam in de ochtend
Sanne 
Doktersassistente werkzaam op maandag t/m vrijdag. Op maandag en dinsdag beantwoordt Sanne de telefoon. Op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend werkt Sanne aan de balie
Sanne heeft daarnaast extra taken rondom kwaliteit waarborging (praktijkaccreditatie) en administratieve zaken.
 
Cheryl 
Praktijkondesteuner en doktersassistente  werkzaam op maandag t/m vrijdag. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend werkt Cheryl als POH (Praktijk Ondersteuner Huisarts) somatiek (hart-en-vaat-ziekten, diabetes, osteoporose en astma) en als SOH (spreekuur ondersteuner huisarts). Op donderdagmiddag en vrijdag de hele dag werkt Cheryl als doktersassistente aan de telefoon
 
Nastja 
Doktersassistente, werkzaam op maandag- en dinsdagochtend aan de balie. En op woensdag en donderdagochtend beantwoordt Nastja de telefoon.
 
Claudia 
Verpleegkundige, werkzaam als POH (Praktijk Ondersteuner Huisarts) somatiek (CVRM en Diabetes) en Ouderenzorg. Claudia werkt elke dinsdag en om de week op donderdag als POH Somatiek en als POH Ouderenzorg.
BIG nummer: 69925587630
 
Samara
COPD verpleegkundige eens per 2 maanden op de woensdag.
BIG nummer: 
 
Astrid Koning ter Heege
Praktijkmanager werkzaam op dinsdagochtend.