Huisbezoeken – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu links kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

Huisbezoeken

Voor wie?
Voor iedereen die niet naar de praktijk kan komen wegens zijn ziekte of fysieke toestand. Ook na de geboorte van een kindje komt de dokter op visite. Vooraf zal de assistente u bellen of u het prijs stelt dat de dokter langs komt en zo ja, wanneer dit het beste uitkomt voor u.
 
Meer mogelijk met consult in de praktijk
Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat toch beter doen. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Vaak zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk. Ook is het op de praktijk mogelijk aanvullend onderzoek te doen, bijvoorbeeld het maken van een ECG of bloed prikken voor de ontstekingswaarde. 
 
Visite in het ziekenhuis of na een opname
Soms zal de dokter in het ziekenhuis langskomen, dit zal echter niet altijd lukken. Als u graag wilt dat de dokter langs komt in het ziekenhuis, belt u dan om een visite aan te vragen. Na een opname belt de assistente altijd even om te horen hoe het met u gaat. Zij zal u vragen of u het op prijs stelt als de dokter bij u langskomt.