GEEN ONBEVEILIGDE EMAIL COMMUNICATIE MEER MOGELIJK – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu links kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

GEEN ONBEVEILIGDE EMAIL COMMUNICATIE MEER MOGELIJK

Sinds de invoering van de pricacywet AVG is het wettelijk verboden geworden om medische informatie via onbeveiligde email te delen. Ons oude email adres is daarom komen te vervallen. Als u contact met onze praktijk wenst, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Vanwege de Corona pandemie geldt nog steeds dat mensen alleen op strikte indicatie, naar de praktijk mogen komen. Het kan daarom zijn dat de assistente u toch zal vragen om foto’s of andere informatie te mailen naar de praktijk. De assistente zal in dat geval om uw emailadres vragen en u een mail sturen via een beveiligde email omgeving. U kunt vervolgens een toegangscode aanvragen en het bericht openen. Wanneer u dit bericht geopend heeft, kunt u reageren en/of bestanden toevoegen zoals dit ook gaat bij ‘gewoon’ (onbeveiligd) e-mail verkeer. Zie voor meer uitleg het onderstaande filmpje: