GEEN ONBEVEILIGDE EMAIL COMMUNICATIE MEER MOGELIJK – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

GEEN ONBEVEILIGDE EMAIL COMMUNICATIE MEER MOGELIJK

Sinds de invoering van de pricacywet AVG is het wettelijk verboden geworden om medische informatie via onbeveiligde email te delen. Ons oude email adres is daarom komen te vervallen. Als u contact met onze praktijk wenst, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Vanwege de Corona pandemie geldt nog steeds dat mensen alleen op strikte indicatie, naar de praktijk mogen komen. Het kan daarom zijn dat de assistente u toch zal vragen om foto’s of andere informatie te mailen naar de praktijk. De assistente zal in dat geval om uw emailadres vragen en u een mail sturen via een beveiligde email omgeving. U kunt vervolgens een toegangscode aanvragen en het bericht openen. Wanneer u dit bericht geopend heeft, kunt u reageren en/of bestanden toevoegen zoals dit ook gaat bij ‘gewoon’ (onbeveiligd) e-mail verkeer. Zie voor meer uitleg het onderstaande filmpje: