Eigen Risico – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

Eigen Risico

 

Voor de volgende zorg uit het basispakket betaalt u GEEN eigen risico:

  • Huisartsenzorg. Hieronder enkele tarieven die van toepassing zijn op de de huisartsenzorg

Huisartsenpraktijk

Consult €  9,97
Dubbel Consult € 19,94
Telefonisch consult €  4,98
Visite € 14,95
Chirurgische ingreepjes zonder laboratoriumkosten € 90,08
Plaatsen spiraalt/implanon zonder de apothekerskosten € 63,53
Kenacort inj. zonder de apothekerskosten € 30,42

Huisartsenpost: 18.00-08.00 en in de weekenden

Consult op de huisartsenpost €103,10
Visite aan huis €154,64
Telefonisch consult €25,-
Herhalingsrecept €25,-
  • Specifieke zorg bij bepaalde chronische aandoeningen (te weten: diabetes mellitus type 2, COPD en CVRM)

U betaalt WEL eigen risico over:

  • Medicijn op recept: LET OP !! in de Avond, Nacht en Weekenden betaalt u een EXTRA TOELAGE over medicatie die opgehaald wordt bij de dienstapotheek.
  • Laboratorium onderzoeken waaronder de onderzoeken die op de praktijk gedaan worden zoals CRP, HBA1C en Glucose. Ook de biopten of huidplekjes die weggehaald worden bij een chirurgische ingreep op de praktijk. Voor de prijzen van deze onderzoeken kunt het best het laoeratorium raadplegen. Hieronder ziet u de laboratoria waar wij het meeste mee samenwerken.www.sho.nl  www.medlon.nl www.hethuisartslab.nl  https://www.pathan.nl/ https://www.labmicta.nl/.
  • Ziekenhuizen en Spoedeisende hulp

Zie ook http://watzegtmijnpolis.nl/

Zie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/zorgverzekering