Afwezigheid van uw huisarts – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

Afwezigheid van uw huisarts

Levensbedreigende situatie: bel 112!

Praktijk gesloten en toch huisarts nodig?

Op werkdagen tussen 8.00- 17.00 uur belt u de Dagwaarneming T 0900 431 33 33
Op werkdagen na 17.00 uur, feestdagen en in weekenden de Huisartspost T 088- 555 11 88

Onze praktijk is gesloten of beperkt open op de volgende dagen:  

Dinsdag 07 December

Kerst:
20 t/m 24 december

Indien u een afspraak heeft staan bij een van de praktijkondersteuners dan gaan deze gewoon door ondanks afwezigheid van de huisarts. 

Indien u dan verhinderd bent voor een afspraak met een van de praktijkondersteuners en u de afspraak wilt annuleren en de praktijk telefonisch niet bereikbaar zou zijn, dan kunt u uw afspraak met de praktijkondersteuner afzeggen door te mailen naar onderstaande adressen: 

Voor afspraken bij Claudia Olthof of Cheryl Klein Nagelvoort: poh.kuiperij@gmail.com

Voor afspraken bij Carmen Varvik: c.varvik@mediant.nl

Let op: dit is dus alleen om afspraken bij de praktijkondersteuner af te melden!