Afschaling reguliere zorg – Huisartsenpraktijk Kuiperij – Enschede

Welkom op de website van Huisartspraktijk Kuiperij

In verband met de stijgende coronabesmettingen en bijbehorende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt zorgvuldiger af te wegen wie er al dan niet naar de praktijk mag komen voor een afspraak. Dit beleid is ter bescherming van uzelf, van onze medewerkers en de kwetsbare patiënten in de praktijk.
Natuurlijk willen wij u wel zo goed als mogelijk blijven helpen. Gezien de omstandigheden kan het zijn dat hulp via andere vormen van contact zal verlopen zoals het via een beveiligde verbinding mailen van foto's of een telefonische afspraak met een van de medewerkers.

Indien u een afspraak heeft op de praktijk houdt u dan rekening met het volgende:

  • Wanneer u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona (verkoudheid, hoesten, koorts, ziek gevoel) komt u dan NIET naar de praktijk maar bel ter overleg. Soms is het mogelijk de klachten telefonisch te bespreken of is het noodzakelijk de afspraak te verplaatsen.
  • Als u klachten heeft die passen bij het Corona virus. Laat u zich dan testen bij de GGD, ook als u volledig gevaccineerd bent.  Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Wanneer testen. Een negatieve thuistest is helaas niet voldoende.
  • Bij binnenkomst in de praktijk is een mondkapje verplicht. Indien u het mondkapje vergeten bent, kunt u een mondkapje vragen bij de balie.
  • Indien u klachten heeft maar toch een consult nodig heeft volgt u dan de aanwijzingen van de assistente die u telefonisch te woord staat.
  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Bij huisartspraktijk Kuiperij kunt u terecht voor reguliere eerstelijns zorg. Met ons hele team streven wij na om laagdrempelig en met aandacht voor de persoon een goede kwaliteit en continuïteit van zorg te leveren.
Via het keuzemenu  kunt u meer over ons en de praktijkvoering te weten komen.

Terug naar overzicht

Afschaling reguliere zorg

In verband met de toename in het aantal corona besmettingen binnen Twente zijn er met directe ingang regionaal nieuwe afspraken gemaakt rondom de zorg.
Hulpvragen worden zoveel als mogelijk telefonisch beantwoord. Er kunnen alleen nog afspraken op de praktijk ingepland worden indien deze strikt noodzakelijk zijn.

 
Als u een afspraak krijgt op de praktijk neemt u dan de volgende uitganspunten in acht:
– U kunt alleen de praktijk bezoeken nadat u telefonisch een afspraak hebt gekregen.
– U mag alleen urine komen brengen na een telefonische afspraak met de assistente.
– Het afhalen van briefjes, kweken e.d., wordt zoveel als mogelijk beperkt.
– Blijf zoveel mogelijk buiten de praktijk wachten, bijvoorbeeld voor de ingang of in de auto op onze parkeerplaats. U wordt buiten opgehaald en kunt bij binnenkomst meteen door lopen naar de spreekkamer.
– Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.
– Voor uw en onze veiligheid verzoeken wij u dringend een mondkapje te dragen. Ook wij zullen beschermende kleding dragen.
– Bij de ingang van de praktijk staat handalcohol, vriendelijk verzoek uw handen te desinfecteren wanneer u binnen komt.
Publicatiedatum: 17-05-2021